завивка Camella Gold

Завивка Camela Gold е с пълнеж от камилската вълна, която е изключително дишащ и мек естествен материал, регулиращ температурата и влажността по-добре, отколкото всяко друго влакно.

   


 

 

завивка Wool Comfort

Завивките Wool Comfort е с пълнеж от 100% естествена вълна. Вълнените влакна са леки и меки, те осигуряват невероятна топлина, имат балансиращи влагата свойства и гарантират комфортен сън през цялата година.


 

 

завивка Cottona Tencel

Завивките Cottona Tencel е с комбинацията на пълнеж от естествен памук и тъкан Tencel гарантира отлични абсорбиращи свойства. Естествената и гладка повърхност на калъфа от Tencel е идеална за чувствителна кожа.


 

 

завивка Eco Bamboo

Завивките Eco Bamboo създават перфектен микроклимат в леглото. Способността на бамбука да балансира температурата и да регулира степента на влажност, както и естествения му антибактериален ефект осигуряват идеална среда за сън.


 

 

завивка Contessa

Завивките Contessa сa пълнеж от микрогел, който достига отвъд границите на въображението с допир на невероятна лекота и мекота. Нано влакната микрогел ще ви осигурят удоволствието от сън като в облак.


 

 

завивка Thermo Balance

Завивка Thermo Balance осигуряват оптимален комфорт по време на сън, като ограничават температурните колебания, създавайки постоянен микроклимат. Материята Outlast освобождава съхраняваната топлина, осигурявайки постоянна температура.


 

 

завивка Bamboo Light

Перфектният избор за лятото може да започне с избора на завивка от естествени материали. Идеална завивка за топлите сезони, което позволява уют по всяко време.


 

 

завивка Thermo Feel

Благодарение на иновативната патентована технология 3М Thinsulate™, завивките Thermo Feel ще ви осигурявят топлина и комфорт по време на сън. 

Сравнение на продукти