възглавница Camella Gold

Възглавница Camela Gold е с пълнеж от камилската вълна, която е изключително дишащ и мек естествен материал, регулиращ температурата и влажността по-добре, отколкото всяко друго влакно.

 

   


 

 

възглавница Wool Comfort

Възглавница Wool Comfort е с пълнеж от 100% естествена вълна. Вълнените влакна са леки и меки, те осигуряват невероятна топлина, имат балансиращи влагата свойства и гарантират комфортен сън през цялата година.


 

 

възглавница Cottona Tencel

Възглавница Cottona Tencel е с комбинацията на пълнеж от естествен памук и тъкан Tencel гарантира отлични абсорбиращи свойства. Естествената и гладка повърхност на калъфа от Tencel е идеална за чувствителна кожа.


 

 

възглавница Eco Bamboo

Възглавница Eco Bamboo създават перфектен микроклимат в леглото. Способността на бамбука да балансира температурата и да регулира степента на влажност, както и естествения му антибактериален ефект осигуряват идеална среда за сън. 

 

възглавница Contessa

Възглавница Contessa e с пълнеж от микрогел, който достигат отвъд границите на въображението с допир на невероятна лекота и мекота. Нано влакната микрогел ще ви осигурят удоволствието от сън като в облак.


 

 

възглавница Thermo Balance

Възглавница Thermo Balance осигуряват оптимален комфорт по време на сън, като ограничават температурните колебания, създавайки постоянен микроклимат. Материята Outlast освобождава съхраняваната топлина, осигурявайки постоянна температура.


 

 

възглавница Thermo Feel

Благодарение на иновативната патентована технология 3М Thinsulate™, възглавница Thermo Feel ще ви осигурявят топлина и комфорт по време на сън. 

Сравнение на продукти